Dj de Buzunar - Pacemaker Dj Pocket system

Written on 00:47 by Constantin Manoliu aka Huck



Dupa cum spuneam pe aceasta pagina am sa public tot felul de chestioare utile si una din ele este prezentarea unui gadget foarte folositor mai ales celor care cocheteaza cu pasiunea de a fi Dj si ale caror posibilitati materiale sint limitate in achizitionarea de aparatura ori nu au acces la un pupitru profesional.
Spun asta din considerentul unei alternative la programele de mixat pe un desktop ori laptop ce nu iti ofera magia si placerea `butonarii live`.
Generatia noua de dj a sarit direct in mixatul pe diverse softuri ce implica o anumita comoditate sau usurinta in detrimentul `transpiratiei` dobindite in timpul mixului live clasic pe vynil ori cd playere concomitent cu `ruptul` butoanelor de la mixer dar eu personal,ramin adeptul ultimei variante.
Imi place mult mai mult sa vad un dj care invirte placa, o curata, ori schimba o doza la un pick-up,sterge un cd de tricou, cauta in mapa sau in case-ul cu vyniluri,arunca prin sala ori rupe un cd zgiriat sau face cadou bucata de plastic inscriptionata cu muzica.
Exista o anumita doza de spectacol in asta in detrimentul unuia ce sta lipit de o tastatura si un ecran cu miinile ascunse, static, fara o expresie de satisfactie ori dezamagire a mixului pe care il face.
Dar...
Se pare ca cineva a analizat partile pozitive si negative ale celor doua variante si a creat un hibrid foarte interesant Pacemaker Dj pocket system.
Cu alte cuvinte unui i-pod ce are o capacitate de stocare foarte mare aproximativ 120 Gb i-au fost adaugate functiile unui mixer cu minimile cerinte si comenzile clasice ale unui cd player profesional cit si USB2.0,line out si headphones output ce iti confera o conectivitate extinsa justificind orecum pretul anuntat de aproximativ 700$ usd care sint convins ca va scadea repejor.
De dimensiuni mici il poti purta cu tine oriunde, inlaturind plictiseala ori orele pierdute folosind acest timp in a te antrena ori a face combinatii de piese ale caror inspiratie de multe ori iti vine in momente total nepotrivite pentru a le pune in practica.
De asemeni te scuteste de caratul si instalatul unui pupitru la vreo petrecere ad-hoc, ori de inchirierea de aparatura profesionala pe bani grei, avind nevoie doar de un sistem de amplificare ale carui dimensiuni se aleg dupa dorinte.
Asar..studiati si va minunati!


Asta e un demo oficial dar am zis sa postez si unul al unui utilizator.


Si surpriza,,iata ca si Ritchie Hawtin testeaza...si ii place.


Bineinteles comentariile cele mai distractive:
Applefag,any asshole can be a dj, vynil for life, pocket dj to a pocket club....

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu