Cum sa iti vina mai usor la citit bloguri-tutorial

Written on 07:02 by Constantin Manoliu aka Huck

Exista la fiecare blog care se respecta acele butoane RSS FEED, pe care foarte multa lume cu greu le intelege, mai ales daca nu e familiarizat cu termenii limbii engleze.
Cam ce face butonul ala?
Pe mai intelesul tuturor, e un fel de cititor al tuturor materialelor care se publica pe un blog ori un site.
Acesta in combinatie cu RSS READER creeaza un lant de comunicare.
Adica RSS READER e un program in care poti introduce manual toate adresele de RSS FEED ale blogurilor pe care vrei sa le citesti zilnic.
Astfel orice material publicat acolo il preia RSS FEED ce il trimite la cererea facuta de orice RSS READER care cere alimentarea.
Deci unul cere si celalat trimite.
Aici sint diverse modalitati de a face asta:ori prin orice browser de internet ce are si optiunea de a indeplini rol de RSS READER ori prin programe specializate in a face asta.
Care este avantajul major?
Economie de timp.
Nu trebuie sa mai stai sa dai click pe fiecare din site-urile preferate , sa retii zeci de adrese web prin adaugarea la favorite.
Nu te mai duci tu la ele ci vin ele la tine.
Eu am ales un mic program care este free, pe nume BLOGBRIDGE 6.3 si care cel putin pentru mine isi face foarte bine treaba.
Instalarea si setarile se fac foarte repede pentru minimul de cerinte din partea fiecaruia, desi este dotat cu foarte multe alte functii cum ar fi sa iti gaseasca bloguri similare , cautari dupa alte taguri.
Poate fi utilizat permanent , cu setarea unui timp de actualizare, ori doar odata pe zi cind e alocat timpul pentru citit bloguri.
Pentru download click pe denumirea programului.
Bafta si la citit!!

If you enjoyed this post Subscribe to our feed

No Comment

Trimiteți un comentariu